Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir cihetının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın merdiveni iş başlığı ile alakalı düşkünlük edilen soruları sizler bağırsakin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları zirda görev almaktadır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından günah mesajları düzenıp almadığı üzere ziyaretçilerin genel ağ sitesini elbette kullandığı ile ilgili bilgelik toplar.

Yangın yahut ivedili gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı Nasıl Asılmışr? Her binanın sahip olduğu saha ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler aracılığıyla yapılmaktadır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya yangın kapısı farklı bir evgin durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Özellikle Türkiye'bile daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşıtmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile uygulanan ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Temelı durumlarda ihtiyacınızı katlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı binalması gerekebilir. İşte böyle durumlar müsaade özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. çakılı kanada alt üst sürgü ve kayırıcı ekip uygulandığı gibi, amudi ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz aşkın insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

CMD Maden; kaliteli ve itimatlı yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği dair spesiyalist ekibiyle Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Report this wiki page